Daca pleci pentru prima oara in cursa, ai cu siguranta foarte multe emotii. Lipsa de experienta iti poate provoca o multime de curiozitati, iar prin acest articol speram sa iti oferim o mana de ajutor care sa te ajuta sa ai o prima cursa cat mai placuta.

Ar trebui sa ai in vedere faptul ca vei fi plecat pentru mult timp, asa ca trebuie sa iei cu tine mai multe lucruri importante. De aceea am decis sa vorbim despre bagajul soferului de tir si sa iti recomandam cateva lucruri care nu ar trebui sa iti lipseasca din geanta atunci cand pleci pentru prima oara pe tir. Cu timpul, vei sti care sunt nevoile unui sofer de tir iar astfel iti vei alege cu usurinta lucrurile de care ai nevoie.

Desi este putin probabil sa se intample asta, primul lucru pe care trebuie sa il iei cu tine este telefonul mobil dar si incarcatorul auto. Iti va fi de ajutor deseori nu numai pentru a vorbi cu cei dragi, ci si pentru a te ghida folosind o aplicatie de tip GPS. Apoi, de mare ajutor poate fi si un laptop micut cu ajutorul caruia poti face timpul sa treaca mai usor atunci cand nu esti in cursa. Apoi va mai trebui sa te gandesti si la accesoriile utile unui sofer, asa cum sunt ochelarii de soare.

Gandeste-te ca vei dormi in cabina si ca ai nevoie de un somn cat mai odihnitor. In acest sens, iti poti imbunatati calitatea somnului luand de acasa mai multe lucruri utile. Sacul de dormit este cea mai buna recomandare pe care ti-o putem face in acest sens. Insa daca nu esti un fan al sacului de dormit, va trebui sa impachetezi o perna dar si o patura cu care sa te invelesti.

Accesorii vestimentare

Iti amintim faptul ca de obicei vei fi plecat in cursa mult timp, asa ca trebuie sa ai la tine mai multe articole vestimentare de schimb. Alege hainele pe care le iei cu tine in functie de sezonul in care afli dar si in functie de conditiile meteo din tarile in care ajungi. Astfel, geaca si pelerina de ploaie nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata, deoarece stii cat de schimbatoare poate fi vremea.

De asemenea, in geanta cu haine ar trebui sa pui mai multe perechi de lenjerie intima si de sosete. Nu vei avea mereu posibilitatea de a le spala, asa ca trebuie sa iei cu tine mai multe perechi.

Sa nu uiti nici de incaltaminte, recomandarea noastra fiind sa pui confortul pe primul loc.

Alte lucruri importante

Nu trebuie sa uiti nici de produsele importante pentru igiena persoana. Aici includem sapunul, samponul, produsele pentru igiena orala dar si alte produsele. Medicamentele si obiectele pentru vesela sunt, de asemenea, foarte importante.

Acestea sunt asadar cele mai importante lucruri care nu ar trebui sa iti lipseasca din bagaj atunci cand pleci in prima ta cursa ca sofer de tir.

De asemenea, daca ai nevoie de servicii precum vulcanizare camioane, spalatorie sau reparatii tahograf, noi ti le putem oferi!

  • Category :
  • Type :