In prag de iarna, tot mai multe persoane se intereseaza de incalzitoarele auxiliare pentru masina Webasto, iar asta deoarece se apropie perioada in care diminetile masinile vor fi acoperite de zapada, motoarele vor porni destul de greu si totodata confortul va lipsi in totalitate din masina in primele minute.

Prin urmare, ne-am decis sa facem un articol in care sa prezentam principalele avantaje ale sistemelor Webasto. Ne propunem astfel sa ajutam cat mai multe persoane sa descopere motivele pentru care merita investitia intr-un sistem de incalzire Webasto.

Iata asadar care sunt cele mai importante 5 avantaje ale sistemelor Webasto:

Te scuteste de munca

Nimic nu e mai placut decat sa te duci dimineata la masina si, chiar daca a nins toata noaptea, sa nu ai nici macar un pic de zapada pe parbriz sau pe masina in general. Parbrizul sa fie complet dezghetat si uscat, asa ca te poti sui in masina fara a ingheta de frig pe langa ea si fara a fi nevoie sa o cureti in totalitate de zapada.

Astfel, nu numai ca scapi de munca in plus ci totodata nu vei mai fi un pericol in trafic si nu vei risca amenzi pentru neindepartarea zapezii de pe autovehicul.

Mai putin consum si mai putina uzura

Ce poate fi mai neplacut decat incercarea de a porni motorul in fiecare dimineata, ore in sir, mai ales atunci cand te grabesti? Cu siguranta putine lucruri.

Mai mult decat atat, toate aceste incercari duc la o uzura prematura a motorului si totodata la cresterea consumului.

In schimb, folosind un sistem Webasto, motorul va porni la sfert deoarece va fi deja cald si totodata consumul va fi unul foarte bun, facand astfel economii considerabile in sezonul rece.

Confort superior

Confortul este un alt motiv pentru care ar trebui sa iti cumperi un sistem Webasto. Asa cum spuneam si mai sus, diminetile de iarna pot fi un adevarat calvar pentru soferi, iar confortul lipseste cu desavarsire. Desigur, acest dezavantaj este valabil doar in cazul soferilor care nu au un sistem Webasto pe autoturism.

Atunci cand ti-ai dotat masina cu un sirocou, in habitaclu va fi deja cald, asa ca nu va trebui sa stai imbracat foarte gros la volan, ceea ce poate fi foarte neplacut dar si incomod.

Mai multa siguranta la volan

Siguranta creste considerabil atunci cand camionul pe care il conduci este dotat cu un sistem de incalzire. Iar asta deoarece te vei bucura de o vizibilitate maxima, astfel incat sa poti fi prudent si pentru a putea evita unele accidente pe care cu siguranta nu ti le doresti.

Este un alt motiv important pentru care ar trebui sa optezi pentru un sistem de incalzire Webasto.

Durata de viata prelungita a masinii

Iar in final, un alt motiv pentru care ar trebui sa iei in calcul folosirea unui sistem de incalzire stationara a masinii tale este faptul ca aceasta se va bucura de o durata de viata mult mai indelungata.

Iar asta deoarece motorul va porni mereu la temperatura optima, iar astfel uzura scade considerabil. Prin urmare, va avea o durata de viata indelungata fara a prezenta defectiuni tehnice nedorite.

Acestea sunt asadar cele mai importante 5 avantaje ale sistemelor Webasto. Iar daca te-am convins ca ai nevoie si tu de un astfel de sistem, atunci cu siguranta trebuie sa ne contactezi pentru a-ti face cea mai buna oferta.

  • Category :
  • Type :