Spalatorie Profesionala Tir – Camioane – Autoutilitare

 

Spalatorie camioane tiruri si autilitare profesionala in București-Ilfov.

Spalatorie Auto Non Stop Programare :   0743.281.111

Nou! Spalatorie auto profesionala in Bucuresti

Alege o spalatorie care pune accent pe detalii, care foloseste cele mai inovative substante de curatat si care are personal calificat experimentat pentru lucrul cu automobile de tonaj mare.

Spalatoria pentru camioane tiruri si masini de tonaj se intinde pe o suprafata mare si poate deservi mai multe masini in acelasi timp.

Cu siguranta suntem cea mai apreciata spalatorie de camioane si tiruri din Bucuresti!

Ce spun clientii nostri despre serviciile oferite

Avem un contract ferm si stabil. Se respecta intelegerea si ofera calitate. De 3 ani contractam serviciile de spalatorie auto si suntem multumiti. Stiu cum sa se poarte cu clientii fideli. Am primit multe oferte de la spalatorii noi deschise dar nu m-au convins. Sunt mai consecvent din fire. Recomand tuturor firmelor care au nevoie de servicii de spalatorie pentru masini mari (tiruri, camioane, altele) sa apleleze cu incredere la serviciile lor. 

Vasi

Administrator parc auto

In fiecare saptamana cand plec in cursa ajung pe la ei. Sunt super multumit de serviciile oferite, timpul rapid si experienta personalului. Am ajuns sa ma imprietenesc cu oamenii de acolo. Recomand!

Florin

Sofer camion

Locatia spalatoriei este una perfecta pentru mine. E in drumul meu. Sunt obisnuit sa sun inainte pentru a vedea cate tiruri sunt in fata mea. De obicei ma sincronizez perfect. Sunt multumit ca pun accent pe detalii.

Marian

Sofer tir

verificare tahografe Bucuresti
}

Program

Vulcanizare si Sapalatorie Auto Non Stop

Alte servicii:
Luni - Vineri 08:00 – 19:00
Sambata 09:00 – 13:00
Duminica închis