Ca sofer de tir, telefonul iti poate fi cel mai bun prieten. Desigur ca nu trebuie sa il folosesti in timp ce esti la volan, deoarece poate fi foarte periculos. Atunci cand ai o problema, atunci ar trebui sa te opresti in urmatoarea parcare pentru a cauta solutii pentru rezolvarea problemei tale.

Exista o multime de aplicatii pentru telefon dedicate soferilor de tir, mai ales celor incepatori care inca nu au experienta necesara pentru a se descurca cu brio in timpul curselor efectuate.

Foarte multi dintre clientii nostri sunt soferi profesionisti pe tir sau camion, iar de aceea serviciile oferite sunt dedicate in mod special acestora. De aceea ne-am decis sa redactam un articol in care sa recomandam 5 aplicatii pentru soferii de tir care nu ar trebui sa iti lipseasca din telefonul tau.

Instaleaza-le si tu pentru a descoperi cat de utile sunt aceste aplicatii recomandate.

PTV Navigator

Una dintre cele mai cunoscute aplicatii pentru soferii de tir este PTV Navigator. Ar trebui insa sa mentionam faptul ca nu este o aplicatie gratuita, ci una premium contra-cost. Aceasta este foarte utila atunci cand calatoresti, deoarece te va ajuta cu sugestii de trasee in timp real, principalele aspecte de care tine cont fiind tipul vehiculului, dimensiunea dar si restrictiile impuse.

Ti se va sugera traseul optim si vei primi informatii legate de trafic, fiind aproximata durata pana la destinatie. Poti primi asistenta pentru parcare, iar aplicatia este foarte usor de folosit chiar si de catre soferii incepatori, fapt caruia i se datoreaza toata aceasta popularitate.

Waze

Waze nu este numaidecat o aplicatie special conceputa pentru soferii de tir, ci in general pentru toti soferii. De asemenea este si una dintre cele mai populare aplicatii de acest tip. Aceasta iti ofera foarte multe informatii despre trafic, de la blocaje la accidente insa majoritatea soferilor o folosesc deoarece ofera si informatii despre controalele efectuate de politie.

Are capacitatea de a actualiza rutele in timp real, pentru a ajunge la destinatie in cel mai scurt timp. De asemenea, poti gasi vulcanizari, spalatorie auto tir dar si cafenele, magazine sau restaurante.

Noi suntem prezenti acolo, asa ca daca vei avea nevoie vreodata de servicii de vulcanizare sau de o spalatorie de calitate, vom fi in topul recomandarilor primite pentru zona in care ne aflam.

Timpii de conducere

O alta aplicatie care nu ar trebui sa lipseasca din telefonul soferului de tir este numita Timpii de conducere.

Aceasta a fost realizata de catre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR si este o aplicatie gratuita. Aceasta este de mare ajutor pentru toti soferii de tir, indiferent de nivelul lor de experienta. Foloseste cele mai noi reglementari europene pentru a ajuta soferii sa respecte timpii de conducere si de repaus impuse de lege.

TransParking

Te-ai lovit vreodata de problema gasirii unei parcari pentru camioane? Daca da, atunci probabil ca nu a fost foarte placut. Aveai nevoie de o singura aplicatie care te-ar fi ajutat sa rezolvi problema foarte usor: TransParking.

Aceasta iti va arata toate locurile din parcare disponibile in parcarile din Europa iar astfel iti poti planifica mai bine traseul pentru a gasi rapid o parcare atunci cand ai nevoie. Este gratuita si nu ai nevoie de internet pentru a o utiliza.

TruckIN

Iar ultima recomandare din acest articol este aplicatia TruckIN, o alta aplicatie care te ajuta sa ajungi la destinatie rapid si fara probleme. Ti se vor oferi informatii despre parcarile unde poti opri, despre statiile pentru alimentare, despre bancomate, despre retelele WiFi libere dar si alte informatii utile. Toate sunt gratuite.

Foloseste si tu aceste aplicatii si cu siguranta le vei gasi foarte utile.

  • Category :
  • Type :