Service Eberspacher

Punem la dispozitia clientilor posibilitatea de a opta pentru service complet pentru incalzitoarele Eberspacher. Pentru ca sistemul sa nu prezinte si alte probleme ulterior, folosim doar piese originale pentru inlocuirea celor defectate.

Reparatii sirocou Eberspaher

Servicii oferite

Oferta de incalzitoare Eberspacher

Printre preferatele celor care doresc un sistem de incalzire auxiliar

Service si montaj

Parteneriatul nostru cu marca Eberspacher ne recomanda serviciile de reparatii si montaj pentru sistemele de incalzire auxiliara Eberspacher.

Sistemele de incalzire Eberspacher

Un sistem de incalzire auxiliara a vehiculului indiferent de tipul acestuia se poate dovedi a fi foarte util in sezonul rece, atat pentru pasageri cat si pentru autovehicul.

Un sistem de incalzire Eberspacher reprezinta o solutie fiabila pentru incalzirea habitaclului dar si pentru a oferi motorului conditiile optime pentru o pornire cu un grad de uzura minim.

Tehnologia folosita de incalzitoarele Eberspacher este una inovativa. Acestea pot folosi chiar si biocombustibili biodiesel B100 sau bio-etanol E85. Incalzitoarele pot fi pe baza de apa Hydronic, caz in care consumul de combustibil este redus si este incalzit atat habitaclul cat si motorul. Motorul va porni usor indiferent de temperatura iar bateria nu va fi afectata. A doilea tip foloseste sistemul de incalzire cu aer Airtronic, iar acesta este ideal pentru incalzirea interiorului vehicului, cat timp masina este parcata.

 

}

Program

Vulcanizare si Sapalatorie Auto Non Stop

Alte servicii:
Luni – Vineri 08:00 – 19:00
Sambata 09:00 – 13:00
Duminica închis

Cum functioneaza sistemul de incalzire auxiliara Eberspacher

Cu ajutorul unui sistem de incalzire Eberspacher vei putea incalzi habitaclul masinii si totodata sa oferi motorului o temperatura optima pentru a porni usor, fara dificultati, chiar daca este un motor diesel. Astfel, nu numai ca motorul va porni foarte usor, dar totodata va fi pregatit si de plecare, fara a mai fi nevoie de un timp de asteptare pentru incalzirea motorului. Se fac economii pentru consumul de carburant al motorului si totodata se reduce semnificativ si gradul de uzura al motorului. 

Ai nevoie de reparatii sirocou Eberspaher? Noi te putem ajuta!

Modul de functionare Hydronic

Incalzitoarele Eberspacher pe baza de apa au o functionare independenta de motor si ofera incalzire atat pentru motor cat si pentru habitaclu. Acestea se leaga la circuitul de racire al motorului, care urmeaza a fi incalzit cu ajutorul caldurii reziduale obtinute din apa de racire.

Modul de functionare Airtronic

Un incalzitor Eberspacher de tip Airtronic are o functionare complet independenta de motor precum si de sistemul de reglare a temperaturii al masinii. Acesta preia aerul din exterior, il incalzeste iar mai apoi este transmis in interior.

Avem in oferta incalzitoare auto Eberspacher

Clientii nostri au la dispozitie o gama larga de incalzitoare Eberspacher la pret accesibil. Mai mult decat atat, oferim montaj si service autorizat.

Contacteaza-ne telefonic pentru mai multe detalii, consultanta de specialitate si o oferta de pret pentru incalzitoare montaj si service.

verificare tahografe Bucuresti
}

Program

Vulcanizare si Sapalatorie Auto Non Stop

Alte servicii:
Luni - Vineri 08:00 – 19:00
Sambata 09:00 – 13:00
Duminica închis