Un sistem de incalzire pentru camioane se dovedeste a fi in fiecare iarna de mare ajutor. Majoritatea soferilor de camioane cunosc beneficiile acestor sisteme si le-ar fi greu sa renunte la toate caracteristicile oferite de sistemele de incalzire auxiliara.

Pe site-ul nostru vei gasi cele mai bune sisteme de incalzire pentru camioane si totodata te putem ajuta cu montajul acestora dar si cu lucrarile de service atunci cand vor aparea defectiuni. De asemenea, ne dorim sa comercializam doar aparatura performanta care sa multumeasca fiecare client, motiv pentru care punem la dispozitia clientilor nostri doar sisteme de incalzire care apartin unor branduri cunoscute si apreciate precum Webasto sau Eberspacher.

Beneficiile sistemelor de incalzire pentru camioane pe apa

Daca masina pe care o conduci zilnic nu este dotata cu un sistem de incalzire, atunci ar trebui sa afli care sunt avantajele acestor aparate. Iar noi ti le vom prezenta chiar in randurile urmatoare:

 • Scade uzura motorului. Mergand cu motorul rece, acesta este suprasolicitat deoarece nu atinge temperatura optima pentru functionare. Utilizarea unui sistem de incalzire pentru camioane este foarte benefica in acest sens deoarece motorul va fi pregatit de cursa imediat dupa ce il vei porni. De asemenea, chiar si cand temperaturile sunt foarte reduse motorul va porni usor, la fel ca in zilele frumoase de vara.
 • Scade consumul motorului. Un alt dezavantaj al condusului cu motorul rece este consumul destul de mare. Ei bine, acesta dispare atunci cand folosesti un incalzitor auxiliar.
 • Confortul creste considerabil. Nimic nu e mai neplacut decat sa iti gasesti camionul cu geamurile inghetate bocna, iar cabina acoperita in intregime de zapada. In astfel de momente este nevoie de mult efort pentru a pregati masina de drum, insa daca vei folosi un sistem de incalzire pentru camioane, aceste situatii vor ramane doar amintiri neplacute.
 • Scad si riscurile producerii unui accident. Din totalul accidentelor care au loc iarna, un procent considerabil este reprezentat de accidentele cauzate de o vizibilitate proasta. Geamurile inghetate sau zapada de pe oglinzi pot scadea vizibilitatea considerabil, asa ca daca folosesti un incalzitor auxiliar, scad si riscurile producerii unui accident.
 • Cabina nu va mai fi inghetata. E destul de neplacut sa intri in cabina foarte friguroasa, iar un alt avantaj al sistemelor de incalzire pentru camioane este acela ca asigura confortul termic placut in cabina, deci gata cu temperaturile foarte joase!

incalzitor-apa

Incalzitoare pentru camioane Webasto

Webasto este una dintre cele mai mari si mai cunoscute companii producatoare de sisteme de incalzire pentru camioane. In magazinul nostru vei gasi produse marca Webasto de calitate superioara, asa ca te invitam sa arunci o privire.

Cei de la Webasto ofera doua tipuri de incalzitoare. Prima categorie este reprezentata de incalzitoarele pe apa. Acestea trebuie instalate doar in service-uri autorizate, deoarece reprezinta un sistem foarte complex. Incalzitorul pe apa trebuie inclus in circuitului de agent frigorific al motorului, pentru ca motorul sa poata aiba temperatura optima chiar inainte de a fi pornit. Totodata, este incalzit si interiorul cabinei.

Incalzitoarele pe aer fac parte din cea de-a doua categorie. Aceasta asigura confortul termic din cabina soferului noaptea dar si in pauze.

Noi comercializam doua dintre cele mai bune sisteme de incalzire de la Webasto, anume modelul Webasto 2000ST si modelul Webasto 3500ST. De ce am ales sa comercializam aceste doua produse? Iata cateva motive:

 • Consumul de combustibil este foarte redus.
 • Performantele sunt la un nivel superior.
 • Sunt usor de intretinut si de reparat.
 • Sunt conform ultimelor standarde din industria auto.
 • Pot fi utilizate pe o gama larga de vehicule.

Incalzitoare pentru camioane/dube Eberspacher

Eberspacher este cealalta mare companie care se ocupa cu producerea de sisteme de incalzire pentru camioane. Asa ca de pe site-ul nostru nu putea lipsi unul dintre cele mai apreciate sisteme de acest tip, anume modelul Eberspacher Airtronic D2 12/24V.

Acesta este un sistem de incalzire stationara care poate fi montat nu numai pe vehiculele diesel ci si pe cele pe benzina. Dimensiunile sale reduse il face usor de instalat chiar si in cabinele foarte aglomerate. Iar eficienta sa se simte nu numai in confortul termic pe care il ofera ci totodata si in consumul de combustibil.

Alege un sistem de incalzire pentru camioane sau dube de pe site-ul nostru, iar numarul mare de beneficii te va incanta cu siguranta!

 • Category :
 • Type :