La SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL ne propunem sa venim in intampinarea soferilor cu un pachet de servicii cat mai atractiv atat pentru soferii profesionisti cat si pentru soferii obisnuiti, care nu au foarte multe categorii pe permisul de conducere.

Drept urmare, soferii care ne viziteaza pe Soseaua Centurii 2, Bragadiru, Ilfov, pot beneficia de o multime de servicii. Ne ocupam cu lucrarile de tip service tahografe, oferim montaj si reparatii pentru sistemele de incalzire Webasto sau Eberspacher si nu numai!

Ne dorim sa venim in intampinarea soferilor si cu servicii ceva mai uzuale, asa cum sunt cele de spalatorie auto sau de vulcanizare camioane Bucuresti.

Stim cat de important este pentru un sofer sa aiba masina mereu curata si sa priveasca cu mandrie spre ea, iar de aceea serviciile de spalatorie pe care le oferim le aduce satisfactia pe care o cauta!

De ce sa iti speli masina sau camionul la noi?

Te poti intreba de ce ar trebui sa iti speli masina la noi, atata timp cat exista multe alte spalatorii pe care le cunosti si la care mergi adesea. Este normal sa iti pui toate aceste intrebari, iar de aceea am realizat acest articol.

Mai exact, dorim sa raspundem intrebarilor tale si sa te convingem sa incerci macar o data serviciile de spalatorie pe care noi ti le punem la dispozitie.

Iata de ce consideram ca ar trebui sa vii sa iti speli masina sau camionul la noi:

Pentru noi, detaliile sunt foarte importante

Pentru noi, spalarea masinii reprezinta o treaba foarte importanta pe care dorim sa o indeplinim cu succes. Ne bucura multumirea pe care o putem citi pe chipul clientilor nostri iar de aceea folosim doar substante de cea mai buna calitate pentru indepartarea mizeriei adunate pe masinile clientilor.

Acestea nu numai ca reusesc sa curete in profunzime vehiculele, ci totodata sunt prietenoase cu vopseaua acestora. Angajatii nostri au misiunea de a face masinile clientilor sa arate ca noi, misiune pe care o indeplinesc cu succes de fiecare data.

Nu angajam pe oricine

Majoritatea spalatoriilor din Bucuresti dar si din tara in general, fac angajari in mod constant, fara a avea insa cerinte prea restrictive. Noi angajam pe oricine. Ci mai degraba ne propunem ca in echipa noastra sa faca parte doar specialisti.

Sa speli o masina nu este atat de simplu precum pare. Nu oricine poate face asta, mai ales atunci cand este vorba despre camioane sau tiruri. Ai nevoie de un bagaj de experienta cat mai bogat, de responsabilitate, de multa indemanare precum si de dedicare astfel incat rezultatul sa fie unul cat mai satisfacator.

Drept urmare, facem o selectie in detaliu de fiecare data cand angajam, astfel incat calitatea serviciilor oferite sa nu fie compromisa.

Disponibili nonstop

Poate ca aglomeratia din timpul zilei dar si lipsa timpului nu iti permit sa speli masina. De aceea noi stam la dispozitia ta la orice ora doresti si vom fi incantati sa iti spalam masina chiar si la ore tarzii din noapte. Iar asta deoarece serviciile noastre de spalatorie si vulcanizare sunt NonStop.

De asemenea, putem spala mai multe camioane in acelasi timp, astfel incat sa nu pierzi timp asteptand la coada.

Te invitam sa incerci serviciile noastre si iti garantam faptul ca vei fi foarte multumit de prestatia angajatilor nostri!

  • Category :
  • Type :