Atunci cand ai o problema cu una dintre anvelopele camionului tau, se recomanda vizita unui service autorizat in care problema sa fie remediata in cele mai bune conditii de catre lucratori experimentati si calificati. Iar noi te putem ajuta de fiecare data cand ai nevoie de o vulcanizare pentru masina ta, indiferent de dimensiunile sale!

Pentru a incuraja cat mai multi soferi sa incerce serviciile noastre de vulcanizare non stop Bucuresti, am decis sa facem un articol pe blog in care sa detaliem intregul procedeu de reparatie al cauciucurilor. Astfel, daca esti interesat de modul in care vor fi tratate cauciucurile masinii tale atunci cand vei veni sa le repari la SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL.

Cum sunt reparate anvelopele la cald

Inainte de toate, anvelopele vor trece printr-un procedeu de examinare in detaliu, astfel incat sa poata fi identificata in mod cat mai precis cauza defectului. Prin procedeul de reparare la cald anvelopele pot fi apoi reparate, fiind deci posibiila reutilizarea lor dar si resaparea, dupa caz.

Dupa ce defectul sau defectele au fost identificate, urmatoarea etapa este cea de polizare a anvelopei. Polizarea se face cu scule profesionale, pentru a putea fi obtinut un rezultat cat mai bun.

Dupa efectuarea polizarii se poate aplica un petic sau un strat de cauciuc, in functie de preferintele clientului.

Mai apoi, sunt efectuate serviciile de vulcanizare, astfel incat anvelopa este remontata pe janta pentru a putea fi instalata inapoi pe masina.

Reparatiile efectuate de lucratorii angajati la noi sunt realizate in asa fel incat anvelopele reparate sa prezinte o rezistenta superioara la factori precum presiunea, incalzirea, rularea sau obisnuita uzura zilnica.

Cand trebuie sa mergi numaidecat la o vulcanizare?

Vizita unei vulcanizari nu trebuie efectuata doar atunci cand ai observat o pana. Sunt si alte cazuri in care ar trebui sa te prezinti de urgenta la o vulcanizare, precum:

  • Pot fi observate cu usurinta sarmele din talon.
  • Se observa desprinderea benzii de rulare.
  • Anvelopele au fost deteriorate de substante corozive.
  • Anvelopele prezinta deformari cauzate de o rulare la presiune mica.
  • Uzura depaseste limitele impuse de legislatia din Romania.

Ce mai trebuie sa stii despre service-ul SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL este faptul ca oferim si alte servicii de vulcanizare sigure si de calitate.

La noi nu numai ca vei putea beneficia de servicii de reparatii anvelope camion Bucuresti, ci totodata mai oferim si servicii de demontare / montare anvelope, echilibrare, geometrie si multe altele. Astfel, orice problema ai avea cu anvelopele masinii tale, aceasta va putea fi rezolvata la noi.

In randurile urmatoare vei putea observa doua videoclipuri de prezentare a doua servicii de care poti beneficia la vulcanizarea noastra:

Trebuie sa precizam faptul ca anvelopele trebuie schimbate atunci cand deteriorarile sunt grave, precum taieturile, fisurile sau galmele. Recomandam verificari periodice a anvelopelor intr-o vulcanizare profesionista, inclusiv pentru rotile de rezerve. Astfel pot fi prevenite multe probleme care ar putea fi foarte costisitoare mai tarziu.

Asadar, daca ai nevoie de servicii de vulcanizare de cea mai buna calitate, atunci te invitam sa ne vizitezi.

  • Category :
  • Type :