Sistemele de incalzire auxiliara de la Webasto sunt cu siguranta printre cele mai apreciate sirocouri existente acum pe piata. Acestia au reusit sa cucereasca increderea multor soferi cu sisteme de incalzire de calitate superioara, de care toti soferii sunt multumiti. Drept urmare, atunci cand un sofer cauta sa isi instaleze pe masina un incalzitor auxiliar, alege sa-si achizitioneze unul dintre modelele de la Webasto.

Popularitatea sistemelor Webasto a facut necesara existenta unor service-uri autorizate care sa se poata ocupa de reparatia si intretinerea acestor sisteme. Lucrarile de service Webasto reprezinta unul dintre serviciile pe care noi le oferim si pentru care multi dintre clientii nostri ne recomanda.

Suntem constienti de faptul ca existe si alte service-uri care efectueaza reparatii pentru sistemele de incalzire Webasto, iar in acest articol am decis sa iti prezentam 5 motive pentru care ar trebui sa alegi SC SPER CORPORATIA DE LOGISTICA SRL pentru serviciile care au legatura cu sistemul de incalzire Webasto.

Iata care sunt cele 5 calitati despre care noi credem ca ne recomanda:

Suntem parteneri Webasto

Poate ca exista multe service-uri care pot repara un sistem de incalzire Webasto, insa cu siguranta nu toate au un parteneriat cu cei de la Webasto in acest sens. Drept urmare, lucrarile efectuate in aceste service-uri mai mult sau mai putin cunoscute nu inspira siguranta.

Noi avem un parteneriat solid cu Webasto care ne recomanda pentru lucrarile de service. Astfel, daca ai o problema cu sistemul de incalzire Webasto poti apela la noi cu incredere. Vom da dovada de seriozitate si profesionalism in rezolvarea problemelor tehnice aparute, pentru a le putea remedia in conditii de siguranta maxima dar si in cel mai scurt timp posibil.

Comercializam sisteme de incalzire Webasto de ultima ora

Parteneriatul nostru cu Webasto ne permite sa le oferim clientilor nostri si posibilitatea de a-si achizitiona un sistem de incalzire Webasto nou tot de la noi.

Drept urmare daca ai nevoie de un incalzitor stationar nou si doresti unul de calitate, de la un comerciant acreditat, ar trebui sa ne dai un telefon.

Daca vei alege sa achizitionezi de la noi un sistem de incalzire Webasto atunci vei beneficia de montaj autorizat.

Folosim doar piese originale

Uneori, atunci cand sistemele de incalzire se defecteaza, este nevoie de inlocuirea anumitor piese. Noi punem foarte mult pret pe calitatea serviciilor efectuate iar de aceea folosim doar piese originale direct din stoc astfel incat, dupa reparatie, sistemul de incalzire Webasto sa isi pastreze performantele superioare dar si eficienta cu care te-a cucerit.

Prin folosirea pieselor originale pentru reparatia sistemului de incalzire ne asiguram ca sistemul tau Webasto isi va pastra calitatea superioara cu care s-a remarcat de fiecare data cand l-ai folosit.

Avem o echipa de muncitori calificati si profesionisti

Echipa noastra da dovada de profesionalism si cunostinte avansate in fiecare lucrare de tip service, iar acesta este un alt detaliu care ne recomanda.

Ai investit destul de mult intr-un incalzitor auxiliar si iti doresti probabil ca acesta sa fie tratat cu atentie. Lucrarile noastre sunt garantate iar de aceea ar trebui sa vii la noi. Cu siguranta vei fi convins inca din primele secunde ca ai facut alegerea potrivita!

Avem preturi avantajoase

Iar al 5-lea motiv pentru care ar trebui sa alegeti serviciile noastre este reprezentat de preturile foarte avantajoase.

Indiferent ca ai nevoie de reparatii pentru sistemul de incalzire Webasto sau Eberspacher, ai probleme cu tahograful sau doresti achizitia unei statii CB, la noi vei gasi preturi avantajoase, prietenoase cu portofelul tau.

  • Category :
  • Type :